Jaluzele Verticale
Jaluzelele pot fi foarte diferite combinand chiar diferite tipuri de panza si de culori. Aceste jaluzele creaza o atmosfera speciala in spatiu, cand partile mobile din panza se suprapun. Sunt folosite nu numai pentru a umbri o fereastra sau o usa, dar si pentru a separa o parte din spatiu. Panourile cortina pot fi folosite si pentru separarea zonelor din camera, de exemplu, pentru separarea salonului de bucatarie. Materialul panourilor cortina ramane curat si intact datorita mecanismului comod de operare. Aceste storuri sunt miscate prin snurul din partea dreapta sau stanga a storului.

Pentru a tine snurul drept si pentru a nu se incurca, de el esta atasata o mica greutate. Cand un stor este inchis, tragand un snur, panourile pot fi deplasate spre latura de comanda, astfel incat paravanul este deschis. Tragand celalalt snur, paravanele sunt deplasate in pozitia initiala, adica, sunt inchise. Cand storurile sunt deschise, toate materialele paravanului, independent de sina utilizata, se deplaseaza spre partea de comanda si latimea acoperita ramane egala cu o latime de material.

Latimea acoperita este egala cu latimea unui material al produsului. Panourile cortina cu elemente de prindere pe tavan sunt montate pe tavanul nisei. Latimea posibila a panourilor cortina variaza de la 40 cm la 120 cm. Materialul panourilor cortina se suprapune cu 5 cm, in cazul in care inaltimea paravanului este mai mica sau egala cu 2,00 m; 10 cm pentru inaltimea paravanului care atinge 2,00 m si peste.

Panelurile textile sunt confectionate din fasii de material care culiseaza pe o sina de aluminiu. Panelurile pot fi folosite atat ca décor pentru ferestrele mari, cat si pentru delimitarea spatiilor locuibile. Panelurile pot fi manevrate manual sau cu ajutorul unui snur de orientare, asemanator celui folosit la jaluzelele verticale.

www.amenajaribacau.ro  www.tamplariepvcbacau.ro www.inoxbacau.ro

Completati formularul pentru a va oferi informatii personalizate:
Cum preferati sa va contactam?
E-mail Telefonic La domiciliul dvs.   

 
© 2012 Termopane Bacau | Tamplarie PVC Bacau | Toate drepturile sunt rezervate.| Site creeat de www.tamplariepvcbacau.ro