Despre Luka EXPERT SRL ?
Cu ajutorul acestui site ne dorim sa punem la dispozitia Domniilor Voastre un modern instrument de contact, informare si nu in ultimul rand de observare curenta si in detaliu a activitatii companiei noastre. Scopul acestui site este de a imbunatati relatiile noastre cu PARTENERII si CLIENTII nostri, precum si cu oricine ar dori sa ne cunoasca.

Tamplarie PVC REHAU
Scopul principal al firmei este crearea unor produse de tamplarie pvc care sa satisfaca cele mai exigente cerinte in domeniu. In realizarea acestui scop am ales cel mai bun producator german de profile de tamplarie pvc in domeniu. In momentul de fata firma noastra lucreaza cu toate seriile de profile REHAU, in acest fel putand raspunde la toate cerintele clientilor nostrii.

Fier forjat si Inox
Firma noastra proiecteaza, executa si monteaza orice model de balustrade, garduri, porti, scari din inox si fier forjat. Dispunem de personal calificat si tehnologie de ultima generatie in prelucrarea inoxului si a fierului.
Pe o piata veche a comercializarii de confectii metalice tot mai aglomerata, ne-am impus ca lideri in inox inca de la inceput prin spiritul inovator cat si prin calitatea bunurilor si serviciilor oferite.

Jaluzele, Rulouri si Rolete
Producator de "Tehnica parasolara" constand in: jaluzele, rolete , rulouri , plase tantari, copertine, pergole, plisse, jaluzele plisate, rolete textile, rolete personalizate, jaluzele personalizate, jaluzele de aluminiu, grilaje, grilaje mobile, jaluzele pvc, perdele pvc si multe altele. Toate produsele nostre pot fi folosite cu succes în decoratiuni interioare, si ele dau o nota de eleganta interiorului respectiv protejand împotriva razelor solare. Roletele sunt cauciucate sau textile simple. Ele pot fi personalizate cu imaginea clientului.

Usi de Garaj
Usile de garaj devin din ce in ce mai importante in arhitectura moderna. Pentru a satisface toate preferintele Rollexpert va ofera porti sectionale si porti tip rulou de dimensiuni si culori diferite. Usile de garaj sectionale sunt alcatuite din sectiuni orizontale, care culiseaza in profile de ghidare. Usile de garaj de tip rulou dobandesc tot mai multa popularitate in randul clientilor. Usile de garaj de tip rulou se actioneaza doar electric si sunt construite in versiunea cu sau fara boxa rulou.

De ce noi ?
Experienta de peste 150 de case, apartamente si birouri la care am efectuat montaje de tamplarie pvc, tamplarie aluminiu, balustrade sau montaj sticla securizata.
Masuratorile, proiectul, consultanta, transportul si montajul sunt gratuite in bacau si in restul tarii!
Noi iti punem la dispozitie serviciul de comenzi la domiciliu si astfel un reprezentant al companiei se va ocupa in totalitate de solicitarea dvs.
Produsele cu care lucram sunt de calitate superioara, de la profilul pvc, sticla, feronerie, pana la armatura din interiorul profilelor, spuma sau suruburile folosite la montaj.
Pentru ca in maxim 6 zile lucratoare de la incheierea contractului, vom efectua montajul.
Pentru ca va vindem tamplarie pvc REHAU in Bacau la un pret corect, raportat la calitatea lucrarii si a produselor.
Va oferim gratuit suport si consultanta pentru reducerea costurilor. Pentru ca cu noi veti economisi timp si bani !

 
© 2014 Termopane Bacau | Tamplarie PVC Rehau Bacau | Toate drepturile sunt rezervate.| sticla securizata laminata